Het resultaat van maanden arbeid is de nieuwe kantoorruimte die binnenkort in gebruik genomen wordt, geheel gebouwd naar eigen ontwerp. Een gebouw opgetrokken uit duurzame materialen van gewalst staal en HR-glas, afgetimmerd met geschaafd western red ceder. Een project dat zonder hulp van mijn vriend Frank Wijnhoven welhaast onmogelijk was geweest.


Het bouwterrein werd met de hand afgegraven, ruim dertig kuub zand. Alle water, riool, cv –en electriciteitsleidingen werden gelegd en het beton werd gestort. Daarna kon de opbouw van het houtskelet naar Canadees voorbeeld beginnen. De wanden en het dak werden geïsoleerd en alle raam –en deurframes van gewalst staal werden door ons gelast en verzinkt. Vervolgens kon het aftimmeren van de buitenkant beginnen er werd het karaktistieke cederhout met meer dan duizend RVS spijkers bevestigd. In de verdere afwerking zowel binnen als buiten ging uiteindelijk meer tijd zitten dan gepland. De weersomstandigheden maakten het niet altijd even makkelijk.

Niets is toeval, alles heeft een reden. In de periode voor de bouw overleden zowel mijn broer als mijn vader, gedurende de bouw overleed ook mijn moeder. Als je verstand het niet meer wint van emoties, rest alleen nog het vertrouwen in wat erna komt en doorgaan.

Het harde werken verlichtte de geest en nieuwe dingen groeiden onder onze handen. Het bijna onmogelijke werd mogelijk. Een inspiratievol leerproces.

De nieuwe accomodatie van Flying Coach, een prachtige ruimte om trots op te zijn.

Neem nu contact op