Als senior purser was ik 32 jaar werkzaam bij de KLM en ben ik iemand met een diversiteit aan talenten. Gedurende mijn carrière was ik tevens manager cabine crew, recruiter en beoordelingspurser van leidinggevenden aan boord van KLM’s intercontinentale vloot, startte coachingsbedrijf Ruyters & Verberkt en werd columnist bij VNC, Nederlands grootste vakbond voor cabinepersoneel.

Op jonge leeftijd wist ik al dat werken met mensen mij gelukkig zou maken. Het begon met dromen over werken op schippersinternaten. Ik startte mijn carrière in een jongerencentrum waar ik popconcerten organiseerde en een filmhuis opzette. Ik werd districtsvrijgestelde bij de KWJ, voorloper van huidig FNV Jong, en jaren werkzaam als groepsleider op internaten.

Die diversiteit kenmerkt mij. Ik wil niet alleen werken met mensen -iets waar ik buitengewoon bevlogen in ben-, maar heb ook als doel hen te inspireren en in beweging te krijgen. Sinds 2007 ben ik eigenaar/coach, sparringpartner en trainer van Flying Coach, sollicitatie -en loopbaanadviesbureau gespecialiseerd in het coachen van individuen en kleine teams. Ik geef ondersteuning bij selectieprocessen, sociale vraagstukken, loopbaan en functioneren.

Ik prikkel je gedachten en denk mee over de ervaringen die jijzelf inbrengt. Ik zet je op scherp en help je je kwaliteiten en schat aan ervaringen te presenteren. Ik luister naar je visie en draag bij aan het vergrootten van je impact.

Mijn stijl is analytisch, energiek en sensitief confronterend.