Zeer prettige en aangename manier van werken.

Zeer goede voorbereiding gehad op mijn sollicitatie. Goede vragen worden gesteld om goed over jezelf en de functie na te denken. Ook handige tips en tricks meegekregen om je optimaal voor te bereiden.
Zeer zeker aan te bevelen!

Michael

Leon vertelt je eerlijk wat je nog kunt verbeteren in je presentatie. Ook weet hij met doorvragen goed tot de kern van een blokkade door te dringen, waardoor je het echte probleem kunt oplossen. Daarnaast is het prettig om allerlei situaties vooraf te kunnen doorspreken en te horen hoe deze overkomen op een ander. Het verdiept je presentatie en geeft je meer zelfvertrouwen.

Michael


Leon stimuleert jezelf te blijven maar geeft wel de tools om de betreffende competenties voor de functie goed neer te kunnen zetten. Kortom, hij creƫert een prettige en veilige sfeer om samen het beste uit jezelf halen.

Antonio

Coaching op een prettige proffesionele manier, waarbij voldoende ruimte is voor persoonlijke wensen en vragen.

Toine


Leon Verberkt is zeer ervaren, kundig en betrokken. Hij straalt enorme rust uit, en dat geldt ook voor de prachtige locatie waar hij zijn coachings-sessies houdt.

Leon is fijn om mee samen te werken en bij hem kun je zonder schroom aan je "best self" schaven ten behoeve van je sollicitatie. Aanrader!!!

Margot

In een inspirerende omgeving weet Leon je op veilige, rustige en integere manier je bewust te maken van je gedrag, het effect en eventuele verbetering hierin.

Dit gaat doelgericht en ik had continu het idee dat er effectief werd gewerkt op indringende maar zeer prettige wijze.

Marjon


Flying Coach Leon Verberkt kent het werkveld, heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat je je kwaliteiten goed op een rijtje krijgt.

Leon is eerlijk, geeft duidelijke feedback, hij daagt je uit. Zowel bij mijn selectie voor Purser als voor SP heeft hij mij geholpen mijn ervaringen effectief in te zetten. Beide keren met een positief resultaat.

Dominique

Leon heeft mij op heldere, prettige en persoonlijke wijze door het MPI van KLM heen geholpen en ik was daardoor een stuk beter voorbereid. Hij gaf goede tips m.b.t. de competenties en wat er verwacht wordt in het gesprek.

Solliciteren doe je niet iedere dag en voor de volgende stap zal ik Leon zeker weer benaderen!

Nathalie