Selectie purser

Je hebt je MPI positief doorlopen maar hebt vragen over het assessment dat komen gaat. Welke vragen stelt KLM tijdens het interview en hoe zet je de S.T.A.R.-methode in bij de voorbeelden die je gebruikt? Wat betekenen de diverse competenties die bij de purser functie horen en hoe kun je je motivatie overtuigend presenteren? Wat maakt jou tot een geschikte leidinggevende en welke leiderschapsstijlen horen daarbij?

Leon als coach

Zie jij ook zo op tegen het rollenspel of vraag jij je af hoe je reageert als een acteur boos, weerbarstig of timide gedrag laat zien? Daar zijn technieken en tools voor die ik graag met je doorneem om je vervolgens tijdens videosimulaties kennis te laten maken je eigen effectiviteit.

Selectie senior purser

Eindelijk! Na jarenlang op Europa de purser functie te hebben vervuld komt je laatste carrièrestap bij de KLM in zicht. Je vorige sollicitatie vond jaren geleden plaats, feedback is mondjesmaat tot je gekomen en de beelden van die duizenden vlieguren staan wat onscherp op je netvlies.

Leon als coach

Wie de eigen ontwikkeling koestert maar snelheid mist bij het maken van progressie is bij mij op het juiste adres. Ik prikkel je gedachten en denk mee over de ervaringen die jijzelf inbrengt. Vliegen is één, maar solliciteren is voor jou een 'ver-van-mijn-bedshow.'

Ik zet je op scherp en help je je kwaliteiten en schat aan ervaringen te presenteren. Ik luister naar je visie en help je impact te vergrootten. Worstel jij met termen als empowering en situationeel leidinggeven?

Als ervaringsdeskundig senior purser, recruiter, beoordelingspurser en manager cabine crew ben ik de betrouwbare steun in jouw rug.